CURS CONTABILITATE PRIMARA PDF

ABSOLUTE SCHOOL are ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de contabilitate primara/financiara computerizata, inspector resurse umane. Phone, Suggest a phone number Curs de Contabilitate primara Constanta, Brasov, Romania. 9 likes. Posts about Curs de Contabilitate primara Constanta .

Author: Nikosar Samugul
Country: Colombia
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 7 February 2017
Pages: 67
PDF File Size: 14.10 Mb
ePub File Size: 9.78 Mb
ISBN: 628-1-67381-177-4
Downloads: 84742
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Daikora

Sunt genul de persoana care merge la facultate zi de zi si am fost prezenta la toate cursurile de “bazele contabilitatii”. Foarte bine structurat si explicat pentru un incepator! In doua cuvante “foarte profesionist” tot ce a facut domnul profesor in acest site.

Am invatat contabilitate cu mare drag datorita dumneavoastra! As dori din tot sufletul sa realizati si cateva lectii ptr Contabiliate Financiara.

Curs de Contabilitate primara Constanta

Andra Aceste video-lectii sunt foarte bune Eu imi doresc o cariara in acest domeniu, sunt studenta la CIG a doua facultatesunt si proaspata mamica si aceasta modalitate de studiu este perfecta pentru mine, avand in vedere ca timpul alocat studiului este foarte pretios A, si evident, e pentru prima data in viata cand am inteles contabilitatea! Dom’profesor, felicitari si mult succes in continuare!

Mii de multumiri domnului profesor si toata stima!!! Apreciez oamenii care fac lucrurile complicate sa para mult mai simple.

Curs Contabilitate primară şi financiară – cod COR:

Meritati aplauzele tuturor studentilor de la ASE. Totul e logic si foarte clar. Voiculescu Vlad Ati facut un lucru extraordinar! Cred ca imi voi continua studiile in acest domeniu datorita acestui material explicat atat de succint, dar pe intelesul tuturor. Andreea Profesorul este extraordinar, nu exista alt mod mai simplu si mai placut de predare! Va multumesc, dom’ profesor!

  CATALOGO BTICINO MATIX PDF

Daca ar fi mai multi profesori care sa se faca intelesi atat de bine de catre elevi cu siguranta ca altlel ar sta lucrurile din multe puncte de vedere. Nu imi pasa daca o sa iau examenul sau nu dar ma incanta faptul ca ma ajuta sa ma descurc in viata si mai bine. Ar fi extrem de util daca ai reusi, in timp, sa faceti lectii similare si pe contabilitatea financiara? Va multumesc pentru aceasta idee extraordinara care mi-a fost de MARE ajutor!!

Mult contabilitae in continuare! Ar pfimara bine sa puneti si materiale despre Contabilitate financiara. Va doresc multa putere de munca in continuare. Tocmai acum cand sunt pe cale sa ma angajez in domeniul financiar am decis sa imi umplu golurile in materie de contabilitate si dupa mai multe surse citite doar acest vide-book m-a ajutat sa inteleg pe deplin logica contabilitatii. Din suflet, nota Anca Jumara Va multumesc foarte mult si va felicit pentru pentru tot ce faceti si veti face pentru noi studentii si nu numai.

VALI Sunteti un om extraordinar!!! Dumnezeu sa va dea sanatate si prosperitate! Il voi recomanda si celorlalti colegi ai mei. Nicolae Adrian Bravo, asa se preda. Va multumesc pentru munca depusa si pentru rabdarea de care dati dovada in toate explicatiile dvs.

  INTELEKTUALNA SVOJINA PDF

Amalia De mare folos!!!! Ceea ce am invatat in cele 4 lectii anuleaza tot ce am invatat in anul 1 de facultate predat intr-un mod superficial si greoi. Ana Aceste videoclipuri sunt foartefoarte utile iar dumneavoastra explicati intr-un mod foarte clar si pare foarte simplu tot.

Curs “Contabilitate primară şi financiară” – cod COR: 331302

M-as bucura foarte mult daca contabilotate continua acest proiect frumos cu video lectii ,chiar si contra-cost as fii interesat. Tineti-o tot asa pentru ca sunteti dovada vie ca si in Romania se poate! Am urmat in facultate acest cursdar m-am chinuit foarte mult sa-mi inteleg profesorul. Singura problema este ca, anumite videouri nu se incarca mai mult de jumatate!: Daniela Esti un profesor de nota 10!!!

Alma Felicitari, aveti nu numai cunostintele, logica si claritatea necesare, dar si capacitatea de a transmite toate acestea auditoriului. Voi recomanda acest site tuturor persoanelor care vor sa invete bazele contabilitatii.

Mi-ar pare bine daca aceasta idee geniala, ar fi adoptata si de alti profesori la alte materii.